De Kokowall (Lite) en Noise-Reducer geluidsschermen zijn getest bij TNO in Delft en hebben een geluidsisolatie van 30dB. De Kokowall en Noise-Reducer geluidsschermen schermen vallen daarmee in de hoogste categorie voor geluidsisolatie, Cat. B3-EN1793-2.  Voor het Bamboowall Geluidsscherm geldt een lagere geluidsisolatie waarde van 25dB.  

In de praktijk is het wel van belang dat er voor de juiste hoogte van het geluidsscherm wordt gekozen. Dit is in elke situatie anders en hangt o.a. af van de afstand van het geluidsscherm tot de geluidsbron (weg, burengeluid) en de afstand van het scherm tot de plaats waar het geluidsniveau moet worden gereduceerd. Ook spelen de maaiveldniveau’s van de verschillende posities een belangrijke factor. Wanneer u een advies wilt hebben voor uw situatie kunt u ons om een vrijblijvende offerte voor een Kokowall (Lite), Noise-Reducer of BambooWall geluidsscherm vragen. 

Op onze videopagina staat (bovenaan) een filmpje waar u de werking van de geluidsschermen in de praktijk kunt beluisteren. 

Bij verdere interesse komen wij daarna geheel vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en u een deskundig advies te geven.