Bamboe Schutting

De bamboe schutting geeft iedere tuin een tropisch karakter. De prachtige combinatie van bamboestokken met verzinkt staal geeft uw tuin een tropische & bijzondere uitstraling. Bamboe schutting panelen bestaan uit een frame van verzinkt stalen profielen welke is opgevuld met een rij bamboestokken. De bamboestokken zijn enigszins in het verband geplaatst waardoor de bamboe schutting nagenoeg ‘zicht-dicht’ is. Dit betekent dat u niet alleen geniet van het heerlijke tropische karakter van uw tuin, maar dankzij de bamboe schuttingen geniet u ook nog eens van uw privacy!

Geheel vrijblijvende en gespecificeerde aanbieding met prijzen en afmetingen.

Bamboe schutting gallery

Snel zelf uw globale richtprijs berekenen aan de hand van de door u opgegeven lengte, hoogte en type tuinscherm.

Waarom bamboe schutting?

Bamboe is een zeer sterk en duurzaam materiaal en is daardoor ideaal voor toepassingen in de buitenruimte. Tevens is bamboe een snel groeiende plant die veel CO2 en fijnstof opneemt. Nadat bamboestokken worden gekapt, blijft de bamboe doorgroeien. Dit maakt het een hernieuwbare grondstof. Bamboestokken hebben dezelfde eigenschappen als tropisch hardhout en zullen daarom niet verteren, de schermen hebben daarom ook een zeer lange levensduur. Bamboe is vanwege zijn duurzaamheid en lange levensduur dus ideaal voor schuttingen en andere buitentoepassingen. Met onze bamboe tuinschermen kiest u niet alleen voor een mooi tuinscherm van goede kwaliteit, maar maakt u ook nog eens een milieubewuste keuze. Onze bamboe schutting panelen kunnen daarnaast ook fraai gecombineerd worden met andere type schuttingen uit ons assortiment. Meer informatie over de bamboe schuttingen leest u hieronder en vindt u terug in onze brochure.

Bamboe schutting installeren

Het installeren van een bamboe tuinscherm is eenvoudiger dan u denkt. Onze materialen worden zo aangeleverd dat u zelf kan beginnen met plaatsen. In onze installatiehandleiding bamboe schutting vindt u een uitgebreid stappenplan om de schutting te plaatsen. Laat u het plaatsen van de schutting liever over aan professionals? Dat kan natuurlijk ook, onze installateurs staan door het hele land klaar om u te ondersteunen. 

Onderhoud van uw Bamboe schutting

Door uw bamboe tuinscherm goed te onderhouden, zorgt u ervoor dat deze jarenlang meegaat. Verwijder regelmatig het vuil van uw bamboe tuinscherm met een zachte borstel of een doek. U kunt de schutting afspoelen met water. Het is verstandig om sterke schoonmaakmiddelen te vermijden, deze kunnen uw bamboe tuinscherm beschadigen. Door uw schutting goed te onderhouden, blijft deze niet alleen mooi, maar profiteert u ook van de maximale levensduur van de schutting.

Alternatieven voor bamboe schutting

Bent u nog niet overtuigd van de bamboe schutting en zoekt u toch wat anders? Geen probleem, bij Kokosystems kunt u ook andere schuttingen en tuinschermen krijgen. Zo vindt u in ons assortiment onder meer:

Kokos schutting

Privacyscherm tuin

Bamboe geluidsscherm

Kokowall geluidsscherm

Bamboe schutting kopen bij Kokosystems.nl

Bent u op zoek naar een schutting van bamboe? Dan bent u bij Kokosystems.nl aan het juiste adres! Onze producten worden installatie klaar aan huis geleverd en u betaalt pas na de levering van onze producten. Heeft u nog vragen omtrent onze bamboe schuttingen of andere tuinschermen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd klaar om u te voorzien van professioneel advies.

Veelgestelde vragen over Bamboe schutting

1Hoe lang blijft een bamboe schutting goed?
Een bamboe schutting gaat gemiddeld 20 jaar mee. De bamboestokken zullen in de loop der tijd echter wel gaan vergrijzen en verticaal splijten, maar met het juiste onderhoud blijft dit beperkt. Bekijk onze brochure voor meer informatie.
2Is een bamboe schutting sterk?
Bamboe is een duurzaam en sterk materiaal. Met een bamboe schutting kiest u voor een duurzame, sterke schutting met een natuurlijke uitstraling.
3Hoe bevestig je een bamboe schutting?
Het plaatsen van de bamboe schutting kunt u zelf uitvoeren. Raadpleeg onze installatiehandleiding voor de plaatsingsinstructies van het scherm.
4Wat kost een bamboe schutting?
De kosten van een bamboe schutting variëren afhankelijk van het type en de grootte van de schutting die u kiest. Voor de prijzen van de bamboe schermen kunt u onze prijslijst raadplegen.