Privacyscherm met kokosvezel

Het privacyscherm met kokosvezel is, zoals de naam al zegt, speciaal gemaakt voor uw privacy. In vergelijking met de Kokowall tuinschermen, zijn de privacyschermen van een dikker U-profiel gemaakt. Hierdoor worden deze robuustere schermen breder en hoger dan 200 cm gemaakt. Dit betekent dat de privacyschermen ideaal zijn voor uw tuin. Naast het feit dat een privacyscherm ontzettend functioneel is voor uw tuin, zorgt een privacyscherm er ook voor dat uw tuin een warm en fraai uiterlijk krijgt. De kokosvezels bieden de ideale aanhechting voor diverse soorten klimplanten. Binnen enkele jaren is de tuinafscheiding van kokosvezel volledig begroeid! Voor suggesties en de verschillende beplantingsmogelijkheden, kunt u onze klimplantenlijst, bij “Downloads” rechts onderaan de pagina, raadplegen. Meer informatie over de Privacyschermen leest u hieronder en vindt u terug in onze brochure.

Geheel vrijblijvende en gespecificeerde aanbieding met prijzen en afmetingen.

Privacyscherm met kokosvezel

Voordelen van een privacyscherm

Een privacyscherm kent meerdere voordelen. Hieronder lichten we er een aantal toe:

  • Privacy

U creëert uiteraard meer privacy in uw tuin met het scherm en zo heeft u minder inkijk van buren of andere voorbijgangers. Zo kunt u zorgeloos genieten van alle rust in uw tuin.

  • Veiligheid

Een privacyscherm in uw tuin zorgt ervoor dat wind en stof tegengehouden worden. Dit bevordert de stabiliteit van uw tuinmeubelen en zorgt ervoor dat stoffen zoals fijnstof en zandstof niet in de lucht blijven hangen. 

  • Extra schaduw

Een privacyscherm in de tuin zorgt er ook voor dat u meer schaduw creëert. Dit is lekker voor uzelf op de warme dagen en ook goed voor uw planten. Genoeg redenen dus om een privacyscherm te gebruiken!

Specificaties van onze privacyschermen

Onze privacyschermen zijn opgebouwd uit een stevig frame van verzinkt staal van 2 mm dik. Hierdoor zijn ze niet alleen robuust en duurzaam, maar ook bestand tegen verschillende weersomstandigheden. De kunststof buizen zijn omwikkeld met natuurlijke kokosvezels en extra versterkt met een horizontale borgstang, wat zorgt voor extra stabiliteit en een lange levensduur. De schermen kunnen eenvoudig worden geplaatst tussen verzinkte stalen IPE-palen, JB metallic palen of houten palen, hiermee heeft u flexibiliteit in de keuze van de ondersteunende palen. Daarnaast kunnen de schermen gecombineerd worden met gaaspanelen om een doorkijk te creëren, zonder in te leveren op uw privacy. Wij kunnen u ook voorzien van bijpassende deuren, voorzien van een stabiel cilinderslot of een traditionele boerenklink sluiting, wat zorgt voor extra veiligheid en gebruiksgemak. Deze eigenschappen maken onze privacyschermen de ideale keuze voor uw tuin.

Privacyscherm in diverse maten

Onze privacyschermen zijn beschikbaar in verschillende maten om aan uw tuin behoeften te voldoen. De beschikbare formaten zijn onder andere het lage element van 250 cm breed en 150 cm hoog, het medium element van 250 cm breed en 180 cm hoog en het grote element van 250 cm breed en 200 cm hoog. 

Voor wat smallere ruimtes hebben we een element van 200 cm breed en 220 cm hoog en voor een brede en hoge afscherming een extra groot element van 250 cm breed en 220 cm hoog. Daarnaast bieden we de Kokowall deur aan met een maximale afmeting van 120 cm breed en 200 cm hoog. Voor specifieke tuinindelingen kunnen wij ook volledig op maat gemaakte schermen leveren, zodat u zeker weet dat uw privacyscherm perfect in uw tuin past.

Uw privacyscherm installatieklaar

Één van onze belangrijkste voordelen is het feit dat wij uw producten installatie klaar aan huis leveren! Wij brengen u uiteraard van tevoren op de hoogte van de leveringsdatum. De vergoeding voor transport is afhankelijk van product en volume. U heeft ook de mogelijkheid om uw producten kosteloos af te halen vanaf onze assemblagehal in Poeldijk!

Privacyscherm in uw tuin plaatsen

De privacyschermen zijn heel eenvoudig in uw tuin te plaatsen, mits u een beetje handig bent. U kunt de handleiding op deze pagina downloaden. Hierin leggen we stapsgewijs uit hoe u het scherm kunt plaatsen. Denkt u dat u het plaatsen van het scherm niet zelf kunt? Dan kunnen wij u doorverwijzen naar een hoveniersbedrijf in uw buurt. Neem een kijkje op onze dealerpagina en vind de juiste hovenier. Staat er geen hoveniersbedrijf tussen in uw buurt? Neem dan contact met ons op door te bellen, mailen of ons contactformulier in te vullen.

Privacyscherm voor uw tuin kopen bij Kokosystems!

Bent u op zoek naar een privacyscherm voor uw tuin? Dan bent u bij Kokosystems aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat al uw producten installatie klaar aan huis geleverd worden en u betaalt u pas na de levering! Heeft u nog vragen omtrent onze privacyschermen of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van professionals staat altijd voor u klaar om u te voorzien van advies!

Veelgestelde vragen over Privacyscherm

1Waarom een privacyscherm in de tuin plaatsen?
Met een privacyscherm in de tuin profiteert u uiteraard van meer privacy. Het zorgt er ook nog eens voor, door wind en stof tegen te houden, dat u meer veiligheid heeft. Heeft u (veel) planten in de tuin? Dat is dan nog een reden om een privacyscherm te nemen, de planten krijgen namelijk extra schaduw door het scherm!
2Wat kost een privacyscherm?
De kosten van een privacyscherm variëren afhankelijk van de grootte en andere factoren van de schutting die u kiest. Voor de prijzen van de schermen kunt u onze prijslijst raadplegen.
3Hoe hoog mag een privacyscherm zijn?
De hoogte van een privacyscherm mag maximaal 2 meter achter de voorgevelrooilijn zijn.
4Hoeveel cm van de erfgrens mag het scherm geplaatst worden?
Het scherm mag exact op de erfgrens worden geplaatst.