Video's

Kokowall HA-Minwol geluidsschermen bij Plus DC in Deventer

Duik in het fascinerende geluidsschermproject dat Kokosystems met trots heeft uitgevoerd in nauwe samenwerking met Heerkens van Bavel Bouw. Dit bijzondere project betreft het distributiecentrum van Plus in Deventer, waar een indrukwekkend Kokowall HA-Minwol geluidsscherm is geplaatst. Met een imposante lengte van 375 meter en een hoogte van 8,4 meter, biedt dit geluidsscherm de ideale afscherming voor het distributiecentrum. De Kokowall HA-Minwol geluidsschermen staan bekend om hun uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen en duurzaamheid. Dit specifieke geluidsscherm is ontworpen om de omgeving te beschermen tegen geluidshinder die wordt veroorzaakt door de activiteiten binnen het distributiecentrum. Hierdoor kunnen omwonenden en bedrijven in de nabije omgeving genieten van een verbeterde leef- en werkomgeving.

Werking Kokosystems geluidsscherm in de praktijk

In dit filmpje laten we in de praktijk zien wat u qua geluidsreductie van onze geluidsschermen kunt verwachten. In het filmpje ziet u een Noise-Reducer geluidsscherm dat in 2015 is geplaatst bij een Lidl distributiecentrum in België.

Tuin make-over Rob Verlinden met Kokowall Tuinschermen

Tuinman Rob Verlinden legt een tuin aan met gebruik van de natuurlijke en begroeibare Kokowall tuinschermen tussen hardhouten palen.
Na installatie vertelt hij tevens hoe je klimop (Hedera) klimplantjes tegen het scherm aan kunt planten.

Tuin make-over Rob Verlinden met BambooWall Tuinschermen

Het BambooWall Tuinscherm geeft de tuin een tropisch en bijzonder karakter.
Met gebruik van de natuurlijke en bijzondere BambooWall tuinschermen met verzinkt stalen palen legt tuinman Rob Verlinden een tuin aan in Huizen (NH).

De tuinschermen bestaan uit een frame van verzinkt staal gevuld met een rij bamboestokken. Weinig ruimtebeslag, erg duurzaam en robuust en een zeer natuurlijke uitstraling!

Tuin make-over Rob Verlinden met Kokowall XL Zichtschermen

In deze video legt tuinman Rob Verlinden een tuin aan met gebruik van de natuurlijke en begroeibare Kokowall XL Zichtschermen tussen verzinkt stalen IPE palen.
Dit is de grotere variant (breder en/of hoger) van de Kokowall tuinschermen en zeer geschikt voor de wat grotere tuinen. De schermen zijn geheel klantspecifiek op maat te leveren en er zijn tevens deuren van verkrijgbaar.

Tuin make-over Rob Verlinden Kokowall geluidswerende schermen

In deze video legt tuinman Rob Verlinden een mooie tuin aan het water aan met gebruik van de natuurlijke en begroeibare Kokowall geluidsschermen, waarbij de stalen delen gepoedercoat zijn in RAL7016 (donkergrijs)
De donkergrijze stalen delen geven de schermen een extra luxe uitstraling en doordat de schermen geluidswerend zijn, behoort geluidsoverlast voorgoed tot het verleden.

Tuin make-over Rob Verlinden met BambooWall geluidsschermen

Tuinman Rob Verlinden legt in deze video een tuin aan met gebruik van de zeer fraaie en natuurlijke BambooWall geluidsschermen tussen stalen H-vormige palen.
De tuin ligt langs een drukke weg; de ideale situatie voor plaatsing van een geluidswerende schutting om een stille tuin te waarborgen.

Tuin make-over Rob Verlinden met Kokowall Tuinschermen

Tuinman Rob Verlinden legt een tuin aan met gebruik van de natuurlijke en begroeibare Kokowall tuinschermen tussen hardhouten palen.
Tevens wordt er een kokos deur met cilinderslot gebruikt in deze tuin.

In deze video ziet u een dubbele Aluminium, geluidswerende poort (B400 x H200cm), op maat gemaakt, welke geheel automatisch te openen is.