Steenwol geluidsscherm bij tennisvereniging

Type: Noise Reducer (steenwol) Geluidsscherm
Projectlocatie: Tennisclub Hodenpijl, Den Hoorn (ZH)
Opdrachtgever: Gemeente Midden-Delfland
Afmeting: L=38,5m1 H=3m Opp. 115,5m2
Uitvoering: April 2015

Langs Tennisclub Hodenpijl heeft Kokosystems een Noise Reducer geluidsscherm van 3m hoogte gerealiseerd wegens overlast naar aangrenzende woningen  van geluiden vanaf het tennispark. Het scherm is geplaatst tussen verzinkt stalen IPE palen, welke 125cm in de grond zijn geplaatst, gefundeerd met beton.  Aan de geluids-(tennisclub)zijde hebben de panelen een laag hoog absorberende steenwol welke is afgewerkt met verschillende gaaslagen en aan de achter (bewoners) zijde zijn de panelen voorzien van een plastisol gecoate staalplaat en verzinkt gaas. Aan deze zijde zijn Hedera Hibernica klimplanten aangeplant, waardoor het scherm na enige tijd geheel groen begroeid zal zijn.

Recent Posts